Gesztenyepüré

Gesztenyepüré

Az élelmiszer átlagos tápértéke g/100g

Energia (kJ/kcal) 1081.3 / 257.2
Zsír 14.4 g
- amelyből telített zsírsavak 13.3 g
Szénhidrát30.1 g
- amelyből cukrok 17.1 g
Rost 0.1 g
Fehérje 1.2 g
0.1 g

Gesztenye desszert 50%[gesztenyebél (50%), cukor, burgonyakeményítő, tejszínt tartalmazó folyékony cukrász habalap (sovány tej, növényi zsírok (pálma, kókusz változó arányban)), pasztőrözött tejszín 4%, stabilizátorok: cellulóz, karragén, aroma, színezék: karotinok, aromák (rum, vanília)], édesített növényi habalap [víz, teljes mértékben hidrogénezett pálmamagolaj, cukor, tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei, szójalecitin, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei (szóját tartalmaz), stabilizátorok: cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, kálium-foszfátok, vanília aroma, színezék: karotinok], állati-növényi habkészítmény [sovány tehéntej, növényi zsírok: pálma, kókusz, pasztőrözött tejszín, stabilizátorok: cellulóz, karragén, aroma, színezék: karotin (E 160)].

Fogyaszthatósági / minőség megőrzési időtartam

4 nap

Tárolási feltételek

Hűtve, 0-5°C fok között

A tápérték és az alergén adatok a felhasznált alapanyagok miatt változhatnak. Amennyiben naprakész tételinformációra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, a fent található elérhetőségen.