Hólabda

Az élelmiszer átlagos tápértéke g/100g

Energia (kJ/kcal) 1680.9 / 403.4
Zsír 26.1 g
- amelyből telített zsírsavak 16.7 g
Szénhidrát37.5 g
- amelyből cukrok 27.4 g
Rost 2.1 g
Fehérje 3.6 g
0.1 g

Kakaós bevonó massza 17.5%[cukor, részben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor (11%), emulgeálószerek: szójalecitin, poliglicerin-poliricinoleát, aroma], víz, margarin [növényi olajok (pálma, repce), részben hidrogénezett növényi olaj (pálma), víz, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, szójalecitin, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202), aroma, színezék: annatto (E160b)], cukor, teljes tojáslé [pasztőrözött teljes tojáslé, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202)], búzaliszt, fehér bevonó massza [cukor, részben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), édes tejsavópor, sovány tejpor, emulgeálószer: szójalecitin, aroma], kókuszreszelék 4.974%, kukorica keményítő, növényi étolaj (napraforgó), emulgeálószer [víz, zsírsavak mono- és digliceridjei, szorbit, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, természetes aroma], kakaópor 1.23%, térfogatnövelő szer [térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, étkezési kukoricakeményítő, stabilizátor: difoszfátok], tartósítószer: kálium-szorbát (E202), kókusz aroma [aromaanyagok, propilén-glikol].

Fogyaszthatósági / minőség megőrzési időtartam

16 nap

Tárolási feltételek

Hűtve, 0-8°C fok között

A tápérték és az alergén adatok a felhasznált alapanyagok miatt változhatnak. Amennyiben naprakész tételinformációra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, a fent található elérhetőségen.