Kókuszos fatörzs-tekercs

Kókuszos fatörzs-tekercs

Az élelmiszer átlagos tápértéke g/100g

Energia (kJ/kcal) 1503.1 / 361.1
Zsír 22.6 g
- amelyből telített zsírsavak 10.5 g
Szénhidrát34.5 g
- amelyből cukrok 24.5 g
Rost 1.3 g
Fehérje 3.9 g
0.2 g

Cukor, margarin [növényi olajok (pálma, repce), részben hidrogénezett növényi olaj (pálma), víz, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, szójalecitin, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202), aroma, színezék: annatto (E160b)], teljes tojáslé [pasztőrözött teljes tojáslé, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202)], víz, búzaliszt, édesített növényi habalap [víz, teljes mértékben hidrogénezett pálmamagolaj, cukor, tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei, szójalecitin, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei (szóját tartalmaz), stabilizátorok: cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, kálium-foszfátok, vanília aroma, színezék: karotinok], kakaópor, kakaós bevonó massza [cukor, részben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor (11%), emulgeálószerek: szójalecitin, poliglicerin-poliricinoleát, aroma], emulgálószer, kókuszreszelék, növényi étolaj (napraforgó), térfogatnövelő szer [térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, étkezési kukoricakeményítő, stabilizátor: difoszfátok], tartósítószer: kálium-szorbát (E202).

Fogyaszthatósági / minőség megőrzési időtartam

21 nap

Tárolási feltételek

Hűtve, 0-5°C fok között

A tápérték és az alergén adatok a felhasznált alapanyagok miatt változhatnak. Amennyiben naprakész tételinformációra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, a fent található elérhetőségen.