Csokoládé ízű torta
Az élelmiszer átlagos tápértéke g/100g
Energia (kJ/kcal) | 1702.6 / 409.252 |
Zsír | 27.6 g |
- amelyből telített zsírsavak | 12 g |
Szénhidrát | 35.5 g |
- amelyből cukrok | 23 g |
Rost | 1.8 g |
Fehérje | 3.6 g |
Só | 0.2 g |
Margarin [növényi olajok (pálma, repce), részben hidrogénezett növényi olaj (pálma), víz, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, szójalecitin, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202), aroma, színezék: annatto (E160b)], cukor, búzaliszt, víz, teljes tojáslé [pasztőrözött teljes tojáslé, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202)], tortadara [cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi olaj (pálma), zsírszegény kakaópor, fényezőanyag: talkum, emulgeálószer: lecitinek, aroma], kakaópor 4.465%, hidegzselé [glükóz-fruktóz szirup, cukor, víz, zselésítőanyag: agar-agar, étkezési sav: citromsav, aroma, tartósítószer: kálium-szorbát (E202)], emulgeálószer [víz, zsírsavak mono- és digliceridjei, szorbit, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, természetes aroma], csokoládé ízű töltelék 1.316%[víz, glükóz-fruktóz szirup, cukor, csökkentett zsírtartalmú kakaópor (4,3%), módosított keményítő, csokoládé (1%), savanyúságot szabályozó anyagok: kálcium-citrát, citromsav, borkősav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202)], térfogatnövelő szer [térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, étkezési kukoricakeményítő, stabilizátor: difoszfátok], tartósítószer: kálium-szorbát (E202).
Fogyaszthatósági / minőség megőrzési időtartam | 6 nap |
---|---|
Tárolási feltételek | Hűtve, 0-5°C fok között |
A tápérték és az alergén adatok a felhasznált alapanyagok miatt változhatnak. Amennyiben naprakész tételinformációra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, a fent található elérhetőségen.