Karamell tetős csokoládé ízű torta

Karamell tetős csokoládé ízű torta

Az élelmiszer átlagos tápértéke g/100g

Energia (kJ/kcal) 1623 / 390.3
Zsír 25.7 g
- amelyből telített zsírsavak 11.1 g
Szénhidrát34.7 g
- amelyből cukrok 21.3 g
Rost 1.2 g
Fehérje 4.1 g
0.2 g

Margarin [növényi olajok (pálma, repce), részben hidrogénezett növényi olaj (pálma), víz, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, szójalecitin, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202), aroma, színezék: annatto (E160b)], cukor, búzaliszt, teljes tojáslé [pasztőrözött teljes tojáslé, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202)], víz, kakaópor, emulgeálószer [víz, zsírsavak mono- és digliceridjei, szorbit, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, természetes aroma], térfogatnövelő szer [térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, étkezési kukoricakeményítő, stabilizátor: difoszfátok], tartósítószer: kálium-szorbát (E202), ételecet[víz, erjesztett ecet].

Fogyaszthatósági / minőség megőrzési időtartam

6 nap

Tárolási feltételek

Hűtve, 0-5°C fok között

A tápérték és az alergén adatok a felhasznált alapanyagok miatt változhatnak. Amennyiben naprakész tételinformációra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, a fent található elérhetőségen.