Sacher torta

Sacher torta

Az élelmiszer átlagos tápértéke g/100g

Energia (kJ/kcal) 1616.2 / 385.2
Zsír 17.3 g
- amelyből telített zsírsavak 5.6 g
Szénhidrát51.8 g
- amelyből cukrok 41.9 g
Rost 0.6 g
Fehérje 4.1 g
0.3 g

Kakaó ízű alappor [cukor, búzaliszt, zsírszegény kakaópor (6,2%), térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, aroma, étkezési só], teljes tojáslé [pasztőrözött teljes tojáslé, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202)], növényi étolaj (napraforgó), kakaós bevonó massza 11.364%[cukor, részben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor (11%), emulgeálószerek: szójalecitin, poliglicerin-poliricinoleát, aroma], sárgabarack lekvár 6.459%[cukor, sárgabarack (45%), fruktóz-glükózszörp, étkezési sav: citromsav, sűrítőanyag: pektin, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, tartósítószer: kálium-szorbát (E202), aroma, színezékek: lutein (E161b), kárminsav (E120)], sárgabarack íz 6.459%[glükóz-fruktózszörp, sárgabarack (40%), alma (3%), étkezési sav: citromsav, zselésítőanyag: gellángumi, sárgabarack aroma, tartósítószer: kálium-szorbát (E202), nátrium-benzoát (E211)], tortadara [cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi olaj (pálma), zsírszegény kakaópor, fényezőanyag: talkum, emulgeálószer: lecitinek, aroma], víz.

Fogyaszthatósági / minőség megőrzési időtartam

9 nap

Tárolási feltételek

Hűtve, 0-5°C fok között

A tápérték és az alergén adatok a felhasznált alapanyagok miatt változhatnak. Amennyiben naprakész tételinformációra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, a fent található elérhetőségen.