Sacher torta
Az élelmiszer átlagos tápértéke g/100g
Energia (kJ/kcal) | 1616.2 / 385.2 |
Zsír | 17.3 g |
- amelyből telített zsírsavak | 5.6 g |
Szénhidrát | 51.8 g |
- amelyből cukrok | 41.9 g |
Rost | 0.6 g |
Fehérje | 4.1 g |
Só | 0.3 g |
Kakaó ízű alappor [cukor, búzaliszt, zsírszegény kakaópor (6,2%), térfogatnövelő szer: nátrium-hidrogén-karbonát, aroma, étkezési só], teljes tojáslé [pasztőrözött teljes tojáslé, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202)], növényi étolaj (napraforgó), kakaós bevonó massza 11.364%[cukor, részben hidrogénezett növényi zsír (pálmamag), zsírszegény kakaópor (11%), emulgeálószerek: szójalecitin, poliglicerin-poliricinoleát, aroma], sárgabarack lekvár 6.459%[cukor, sárgabarack (45%), fruktóz-glükózszörp, étkezési sav: citromsav, sűrítőanyag: pektin, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, tartósítószer: kálium-szorbát (E202), aroma, színezékek: lutein (E161b), kárminsav (E120)], sárgabarack íz 6.459%[glükóz-fruktózszörp, sárgabarack (40%), alma (3%), étkezési sav: citromsav, zselésítőanyag: gellángumi, sárgabarack aroma, tartósítószer: kálium-szorbát (E202), nátrium-benzoát (E211)], tortadara [cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi olaj (pálma), zsírszegény kakaópor, fényezőanyag: talkum, emulgeálószer: lecitinek, aroma], víz.
Fogyaszthatósági / minőség megőrzési időtartam | 9 nap |
---|---|
Tárolási feltételek | Hűtve, 0-5°C fok között |
A tápérték és az alergén adatok a felhasznált alapanyagok miatt változhatnak. Amennyiben naprakész tételinformációra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, a fent található elérhetőségen.