Stefánia torta
Az élelmiszer átlagos tápértéke g/100g
Energia (kJ/kcal) | 1691.1/ 407.1 |
Zsír | 29.3 g |
- amelyből telített zsírsavak | 12.7 g |
Szénhidrát | 30.7 g |
- amelyből cukrok | 17.8 g |
Rost | 1.6 g |
Fehérje | 4.2 g |
Só | 0.2 g |
Margarin [növényi olajok (pálma, repce), részben hidrogénezett növényi olaj (pálma), víz, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak poliglicerin észterei, szójalecitin, étkezési só, savanyúságot szabályozó anyag: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202), aroma, színezék: annatto (E160b)], búzaliszt, cukor, víz, teljes tojáslé [pasztőrözött teljes tojáslé, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202)], kakaópor 3.934%, emulgeálószer [víz, zsírsavak mono- és digliceridjei, szorbit, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, természetes aroma], térfogatnövelő szer [térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, étkezési kukoricakeményítő, stabilizátor: difoszfátok], tartósítószer: kálium-szorbát (E202).
Fogyaszthatósági / minőség megőrzési időtartam | 5 nap |
---|---|
Tárolási feltételek | Hűtve, 0-5°C fok között |
A tápérték és az alergén adatok a felhasznált alapanyagok miatt változhatnak. Amennyiben naprakész tételinformációra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, a fent található elérhetőségen.