Eperkrémes torta
Az élelmiszer átlagos tápértéke g/100g
Energia (kJ/kcal) | 786.2 / 187.9 |
Zsír | 7.7 g |
- amelyből telített zsírsavak | 6.6 g |
Szénhidrát | 25.2 g |
- amelyből cukrok | 13.7 g |
Rost | 0.7 g |
Fehérje | 3.8 g |
Só | 0.2 g |
Növényi habalap[víz, teljes mértékben hidrogénezett növényi olajok (kókusz, napraforgó), cukor, stabilizátorok: szorbit szirup, hidroxi-propil-cellulóz, tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei, lecitinek (napraforgó), étkezési só, aromák, színezékek: karotinok (E 160a)], búzaliszt, teljes tojáslé [pasztőrözött teljes tojáslé, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202)], szamóca 10%, cukor, fehér csokoládéforgács[cukor, zsíros tejpor, kakaóvaj, vanília kivonat, emulgeálószer: szójalecitin], vanília ízű hidegkrémpor[cukor, módosított keményítő, tejsavópor, sovány tejpor, aroma, színezék: annatto (E160b)], tejszín [tejszín, sűrítőanyag: karragén], emulgeálószer [víz, zsírsavak mono- és digliceridjei, szorbit, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, természetes aroma], eper töltelék 1.111%[eper (35%), cukor, víz, almasűrítmény (15%), módosított keményítő, sűrítőanyag: gellángumi, savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav, kalcium-citrát, nátrium-citrát, tartósítószer: kálium-szorbát (E202), aroma, cékla sűrítmény], zselatin, térfogatnövelő szer [térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, étkezési kukoricakeményítő, stabilizátor: difoszfátok], vanillincukor[répacukor, vanillin kristály], tartósítószer: kálium-szorbát (E202), citromsav, színezék: kárminsav (E120), víz.
Fogyaszthatósági / minőség megőrzési időtartam | 4 nap |
---|---|
Tárolási feltételek | Hűtve, 0-5°C fok között, száraz, napfénytől védett helyen |
A tápérték és az alergén adatok a felhasznált alapanyagok miatt változhatnak. Amennyiben naprakész tételinformációra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, a fent található elérhetőségen.