Epres túró ízű torta

Epres túró ízű torta

Az élelmiszer átlagos tápértéke g/100g

Energia (kJ/kcal) 947.3 / 226.5
Zsír 10.2 g
- amelyből telített zsírsavak 9 g
Szénhidrát29.4 g
- amelyből cukrok 18.3 g
Rost 0.7 g
Fehérje 3.6 g
0.2 g

Növényi habalap[víz, teljes mértékben hidrogénezett növényi olajok (kókusz, napraforgó), cukor, stabilizátorok: szorbit szirup, hidroxi-propil-cellulóz, tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei, lecitinek (napraforgó), étkezési só, aromák, színezékek: karotinok (E 160a)], víz, búzaliszt, teljes tojáslé [pasztőrözött teljes tojáslé, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202)], cukor, tortadara [cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi olaj (pálma), zsírszegény kakaópor, fényezőanyag: talkum, emulgeálószer: lecitinek, aroma], szamóca, tejszín [tejszín, sűrítőanyag: karragén], túró ízű hidegkrémpor 1.501%[cukor, módosított kukoricakeményítő, zsíros tejpor, maltodextrin, szőlőcukor, étkezési sav: aszkorbinsav, citromsav, tejsav, fruktóz, aroma, növényi zsírpor (glükóz, növényi zsír és teljes mértékben hidrogénezett növényi zsír (pálma), emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjei, zsírsavak mono- és digliceridjeinek ecetsavészterei), tejfehérje], vanília ízű hidegkrémpor[cukor, módosított keményítő, tejsavópor, sovány tejpor, aroma, színezék: annatto (E160b)], emulgeálószer [víz, zsírsavak mono- és digliceridjei, szorbit, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, természetes aroma], eper töltelék 1.314%[eper (35%), cukor, víz, almasűrítmény (15%), módosított keményítő, sűrítőanyag: gellángumi, savanyúságot szabályozó anyagok: citromsav, kalcium-citrát, nátrium-citrát, tartósítószer: kálium-szorbát (E202), aroma, cékla sűrítmény], zselatin, térfogatnövelő szer [térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, étkezési kukoricakeményítő, stabilizátor: difoszfátok], vanillincukor[répacukor, vanillin kristály], tartósítószer: kálium-szorbát (E202), citromsav, színezék: kárminsav (E120).

Fogyaszthatósági / minőség megőrzési időtartam

5 nap

Tárolási feltételek

Hűtve, 0-5°C fok között, száraz, napfénytől védett helyen

A tápérték és az alergén adatok a felhasznált alapanyagok miatt változhatnak. Amennyiben naprakész tételinformációra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, a fent található elérhetőségen.