Fahéjas szilvatorta

Fahéjas szilvatorta

Az élelmiszer átlagos tápértéke g/100g

Energia (kJ/kcal) 961.7 / 229.1
Zsír 10.5 g
- amelyből telített zsírsavak 8.3 g
Szénhidrát29.8 g
- amelyből cukrok 16.1 g
Rost 0.8 g
Fehérje 3.2 g
0.2 g

Édesített növényi habalap [víz, teljes mértékben hidrogénezett pálmamagolaj, cukor, tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei, szójalecitin, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei (szóját tartalmaz), stabilizátorok: cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, kálium-foszfátok, vanília aroma, színezék: karotinok], szilva sütésálló 13.404%[szilvavelő (60%), glükóz-fruktózszörp, zselésítő anyag (pektin), étkezési sav (citromsav), tartósítószer (kálium-szorbát), aroma, színezék (ammónium-szulfitos karamell)], búzaliszt, víz, teljes tojáslé [pasztőrözött teljes tojáslé, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202)], cukor, állati-növényi habkészítmény [sovány tehéntej, növényi zsírok: pálma, kókusz, pasztőrözött tejszín, stabilizátorok: cellulóz, karragén, aroma, színezék: karotin (E 160)], növényi habalap[víz, teljes mértékben hidrogénezett növényi olajok (kókusz, napraforgó), cukor, stabilizátorok: szorbit szirup, hidroxi-propil-cellulóz, tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei, lecitinek (napraforgó), étkezési só, aromák, színezékek: karotinok (E 160a)], tortadara [cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi olaj (pálma), zsírszegény kakaópor, fényezőanyag: talkum, emulgeálószer: lecitinek, aroma], hidegzselé [glükóz-fruktóz szirup, cukor, víz, zselésítőanyag: agar-agar, étkezési sav: citromsav, aroma, tartósítószer: kálium-szorbát (E202)], emulgeálószer [víz, zsírsavak mono- és digliceridjei, szorbit, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, természetes aroma], kakaópor, tejszín [tejszín, sűrítőanyag: karragén], fahéj 0.229%, térfogatnövelő szer [térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, étkezési kukoricakeményítő, stabilizátor: difoszfátok], tartósítószer: kálium-szorbát (E202).

Fogyaszthatósági / minőség megőrzési időtartam

5 nap

Tárolási feltételek

Hűtve, 0-5°C fok között

A tápérték és az alergén adatok a felhasznált alapanyagok miatt változhatnak. Amennyiben naprakész tételinformációra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, a fent található elérhetőségen.