Oroszkrém torta
Az élelmiszer átlagos tápértéke g/100g
Energia (kJ/kcal) | 1071.6 / 255 |
Zsír | 13.2 g |
- amelyből telített zsírsavak | 12 g |
Szénhidrát | 30.4 g |
- amelyből cukrok | 18.2 g |
Rost | 0.6 g |
Fehérje | 3.4 g |
Só | 0.2 g |
Édesített növényi habalap [víz, teljes mértékben hidrogénezett pálmamagolaj, cukor, tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei, szójalecitin, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei (szóját tartalmaz), stabilizátorok: cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, kálium-foszfátok, vanília aroma, színezék: karotinok], víz, búzaliszt, teljes tojáslé [pasztőrözött teljes tojáslé, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202)], cukor, vanília ízű hidegkrémpor[cukor, módosított keményítő, tejsavópor, sovány tejpor, aroma, színezék: annatto (E160b)], mazsola 2.258%[mazsola (99%), növényi olaj: gyapotmagolaj], emulgeálószer [víz, zsírsavak mono- és digliceridjei, szorbit, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, természetes aroma], térfogatnövelő szer [térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, étkezési kukoricakeményítő, stabilizátor: difoszfátok], tartósítószer: kálium-szorbát (E202), rum aroma [aromaanyagok, füstaroma, aromakészítmények, etil-alkohol, propilénglikol, víz, antioxidánsok: aszkorbinsav, butil-hidroxi-anizol].
Fogyaszthatósági / minőség megőrzési időtartam | 5 nap |
---|---|
Tárolási feltételek | Hűtve, 0-5°C fok között |
A tápérték és az alergén adatok a felhasznált alapanyagok miatt változhatnak. Amennyiben naprakész tételinformációra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, a fent található elérhetőségen.