Pisztácia torta
Az élelmiszer átlagos tápértéke g/100g
Energia (kJ/kcal) | 1176.7 / 280.9 |
Zsír | 13.1 g |
- amelyből telített zsírsavak | 8.7 g |
Szénhidrát | 34.8 g |
- amelyből cukrok | 22.4 g |
Rost | 0.9 g |
Fehérje | 4.9 g |
Só | 0.2 g |
Növényi habalap[víz, teljes mértékben hidrogénezett növényi olajok (kókusz, napraforgó), cukor, stabilizátorok: szorbit szirup, hidroxi-propil-cellulóz, tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei, lecitinek (napraforgó), étkezési só, aromák, színezékek: karotinok (E 160a)], búzaliszt, tej, teljes tojáslé [pasztőrözött teljes tojáslé, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202)], cukor, tortadara [cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi olaj (pálma), zsírszegény kakaópor, fényezőanyag: talkum, emulgeálószer: lecitinek, aroma], víz, pisztácia 5%, pisztáciás töltelék 4.364%[glükóz-szirup, invertcukorszirup, mandula, pisztácia (5%), mogyoró, karottakoncentrátum, spirulinakoncentrátum, természetes aroma], vanília ízű hidegkrémpor[cukor, módosított keményítő, tejsavópor, sovány tejpor, aroma, színezék: annatto (E160b)], tejszín [tejszín, sűrítőanyag: karragén], emulgeálószer [víz, zsírsavak mono- és digliceridjei, szorbit, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, természetes aroma], kakaópor, térfogatnövelő szer [térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, étkezési kukoricakeményítő, stabilizátor: difoszfátok], tartósítószer: kálium-szorbát (E202).
Fogyaszthatósági / minőség megőrzési időtartam | 4 nap |
---|---|
Tárolási feltételek | Hűtve, 0-5°C fok között, száraz, napfénytől védett helyen |
A tápérték és az alergén adatok a felhasznált alapanyagok miatt változhatnak. Amennyiben naprakész tételinformációra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, a fent található elérhetőségen.