Pisztácia torta

Pisztácia torta

Az élelmiszer átlagos tápértéke g/100g

Energia (kJ/kcal) 1176.7 / 280.9
Zsír 13.1 g
- amelyből telített zsírsavak 8.7 g
Szénhidrát34.8 g
- amelyből cukrok 22.4 g
Rost 0.9 g
Fehérje 4.9 g
0.2 g

Növényi habalap[víz, teljes mértékben hidrogénezett növényi olajok (kókusz, napraforgó), cukor, stabilizátorok: szorbit szirup, hidroxi-propil-cellulóz, tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek diacetil-borkősavészterei, lecitinek (napraforgó), étkezési só, aromák, színezékek: karotinok (E 160a)], búzaliszt, tej, teljes tojáslé [pasztőrözött teljes tojáslé, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202)], cukor, tortadara [cukor, teljes mértékben hidrogénezett növényi olaj (pálma), zsírszegény kakaópor, fényezőanyag: talkum, emulgeálószer: lecitinek, aroma], víz, pisztácia 5%, pisztáciás töltelék 4.364%[glükóz-szirup, invertcukorszirup, mandula, pisztácia (5%), mogyoró, karottakoncentrátum, spirulinakoncentrátum, természetes aroma], vanília ízű hidegkrémpor[cukor, módosított keményítő, tejsavópor, sovány tejpor, aroma, színezék: annatto (E160b)], tejszín [tejszín, sűrítőanyag: karragén], emulgeálószer [víz, zsírsavak mono- és digliceridjei, szorbit, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, természetes aroma], kakaópor, térfogatnövelő szer [térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, étkezési kukoricakeményítő, stabilizátor: difoszfátok], tartósítószer: kálium-szorbát (E202).

Fogyaszthatósági / minőség megőrzési időtartam

4 nap

Tárolási feltételek

Hűtve, 0-5°C fok között, száraz, napfénytől védett helyen

A tápérték és az alergén adatok a felhasznált alapanyagok miatt változhatnak. Amennyiben naprakész tételinformációra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, a fent található elérhetőségen.