Tiramisu ízű torta

Tiramisu ízű torta

Az élelmiszer átlagos tápértéke g/100g

Energia (kJ/kcal) 1076.9 / 256.3
Zsír 13.7 g
- amelyből telített zsírsavak 12.1 g
Szénhidrát28.8 g
- amelyből cukrok 17.6 g
Rost 0.8 g
Fehérje 3.7 g
0.2 g

Édesített növényi habalap [víz, teljes mértékben hidrogénezett pálmamagolaj, cukor, tejfehérje, emulgeálószerek: zsírsavak mono- és digliceridjeinek tejsav-észterei, szójalecitin, zsírsavak mono- és digliceridjeinek mono- és diacetil-borkősav-észterei (szóját tartalmaz), stabilizátorok: cellulóz, nátrium-karboxi-metil-cellulóz, kálium-foszfátok, vanília aroma, színezék: karotinok], víz, búzaliszt, teljes tojáslé [pasztőrözött teljes tojáslé, étkezési sav: citromsav, tartósítószer: kálium-szorbát (E202)], cukor, vanília ízű hidegkrémpor[cukor, módosított keményítő, tejsavópor, sovány tejpor, aroma, színezék: annatto (E160b)], mascarpone tartalmú tiramisu ízű paszta 2.804%[mascarpone 38% (tejet tartalmaz), cukor, tojássárgája, zsíros tej, etil-alkohol, 2,5% kávépor, aroma, természetes vanília aroma, színezék: szulfitos-ammóniás karamell (E150d)], emulgeálószer [víz, zsírsavak mono- és digliceridjei, szorbit, zsírsavak poliglicerin észterei, propilén-glikol, természetes aroma], tiramisu ízű por 1.402%[cukor, sovány tejpor, zselatin, növényi zsír (pálma), glükóz szirup, módosított keményítő (burgonya), aroma, színezékek: karamell (E150a), karotinok (E160), karamellizált cukor, étkezési só, vaj], kakaópor, térfogatnövelő szer [térfogatnövelő szer: nátrium-karbonátok, étkezési kukoricakeményítő, stabilizátor: difoszfátok], tartósítószer: kálium-szorbát (E202).

Fogyaszthatósági / minőség megőrzési időtartam

5 nap

Tárolási feltételek

Hűtve, 0-5°C fok között

A tápérték és az alergén adatok a felhasznált alapanyagok miatt változhatnak. Amennyiben naprakész tételinformációra van szüksége, kérjük vegye fel a kapcsolatot munkatársunkkal, a fent található elérhetőségen.